Biblioteca vie 2010

 
afis-2-dia-final
 

CITITOR IN BIBLIOTECA VIE!
Vino si ia-ti permis la Biblioteca Vie
Locul in care cartile vorbesc si te provoaca la cunoastere!

Centrul de Resurse Economice şi Educaţie pentru Dezvoltare impreuna cu Asociatia Riana, organizeaza a 1-a editie a Bibliotecii Vii in data de 07.05.2010, locatia MALL GALERIA PIATRA NEAMT, intre orele 12:00-18:00. 
Zeci de CARTI VII va asteapta sa veniti intr-un numar cat mai mare sa intrati in dialog cu ele si sa le cunoasteti povestile care se ascund in paginile lor. Oare sunt ei asa cum ii caracterizam noi?
Biblioteca Vie isi propune sa promoveze respectul pentru drepturile omului si demnitatea umana, sa atraga atentia asupra diversitatii in toate formele ei, sa stimuleze dialogul intre oameni.
Biblioteca vie functioneaza ca o biblioteca obisnuita- dumneavoastra, ca cititor, puteti imprumuta o carte pentru o perioada limitata de timp (40 minute). Exista insa doua aspecte importante: CARTILE sunt FIINTE UMANE si intra intr-un dialog personal cu cititorul.
Biblioteca Vie reuneste pe rafturile sale carti dintre cele mai intersante care va asteapta sa pasiti in lumea lor fascinanta si sa le cunoasteti mai bine.

Vino si Ia-ti permis la Biblioteca Vie!

Evenimentul este organziat impreuna cu Centrul National de Resurse pentru Voluntariat, Asociatia ART Fusion (Bucuresti) si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune”

LINK VIDEO   http://www.youtube.com/watch?v=8nIWtRjm2NU

Doneaza

Donatii online pentru Asociatia Riana Garantia securitatii oferita de PayPal

Amount: 

Dumnezeu nu face greseli

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Like Box