Evenimente

8 institutii scolare, peste 1000 de sosete colorate realizate de tot atatia copii, aproximativ 800 de flayere ce au ajuns in mainile adultilor, 5897 de vizualizari pe Facebook a afisului nostru, 105 de distribuiri a evenimentului, un desen de 20 de metri cu mesaje pentru persoanele cu sindrom Down, aparitii media locale, sunt realizarile in cifre ale acestei zile.

Darul tau aduce zambet!afis-darul-tau-aduce-zambet-v1

Transforma Sarbatorile in ceva mai bun si pentru copiii care nu sunt vizitati de Mos Craciun! Asociatia CREED si Asociatia Riana pentru Dezvoltarea Vietii si Sprijin Familial, in parteneriat cu Mall Galeria Piatra Neamt, va invita sa va alaturati demersului de colectare a unor produse care pot aduce bucurie copiilor din familii cu oportunitati reduse. Putem contribui impreuna cu lucruri care sunt potrivite pentru copii cu varste intre 0 si 18 ani: jucsrii, haine, rechizite, alte obiecte utile. Singura conditie este ca acestea sa fie in stare buna si sa poata fi folosite in momentul primirii.

Miercuri, 21 martie 2012, la Galleria Mall din Piatra Neamt s-a sarbatorit Ziua Internationala a Sindromului Down. Tema principala a evenimentului a fost realizarea celui mai lung desen cu globul pamantesc. Astfel, desenul realizat masoara 14 metri, iar printre titlurile date de catre copii, mentionam: Copii fericiti, Lumea copilariei, Iubire intre oameni, Copii tinandu-se de mana, Intalnirea raselor umane.

Ziua Copilului la Galleria Mall

afis 1iunie2010

Ce iti vine in minte cand te gandesti la ziua de 1 iunie?
Ce-ti mai amintesti din tot entuziasmul cu care asteptai
sa fii sarbatorit, sa primesti cadouri si dulciuri,
sa se intample petreceri si serbari...
In timp, poate toate amintirile astea s-au estompat,
dar daca te uiti la un copil, la orice copil...
iti vei aduce incet, incet, aminte.

Vino sa serbezi Ziua Copilului impreuna cu noi la MALL GALLERIA

Biblioteca vie 2010

afis-2-dia-final

Zeci de CARTI VII va asteapta sa veniti intr-un numar cat mai mare sa intrati in dialog cu ele si sa le cunoasteti povestile care se ascund in paginile lor. Oare sunt ei asa cum ii caracterizam noi? Biblioteca vie functioneaza ca o biblioteca obisnuita  dumneavoastra, ca cititor, puteti imprumuta o carte pentru o perioada limitata de timp. Exista insa doua aspecte importante: CARTILE sunt FIINTE UMANE si intra intr-un dialog personal cu cititorul.