Carti noi

Fiecare poveste este insotita de cate un desen reprezentativ ce poate prinde culoare in mainile micilor cititori.

Proiectul "Believe in yourself" este aproape de final, primele lui activitati au inceput in luna mai. Obiectivul proiectului a fost dezvoltarea potentialului creativ al tinerilor pentru implicarea lor in activitati recreative, socio-educative si de animatie. Dintre voluntarii acestui proiect fac parte si doi tineri cu sindrom Down, Cristina si Gabriel, tineri ce au fost implicati activ pe toata perioada proiectului.IMG 0453 resize

"Propriul meu pas spre autonomie" este a doua carte expusa la Targul de carte. Aceasta a fost realizata in cadrul activitatilor desfasurate de asociatie in perioada august 2012 - februarie 2013, in cadrul proiectului "Propriul meu Pas". Acest proiect a vizat dezvoltarea in randul copiilor si tinerilor cu sindrom Down a competentelor pentru o viata independenta. Printre subiectele abordate in carte amintim: acceptarea sociala, importanta regulilor, autonomia si stima de sine, cateva sfaturi pentru parinti, rolul parintilor, etc. Cartea poate fi solicitata gratuit, fiind suportate de catre doritori doar cheltuielile legate de transport.

Proiectele "Believe in yourself" si "Propriul meu Pas" au fost finantate de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, gestionat in Romania de catre Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.